Laskar Puntlastechniek

DE NEDERLANDSE METAAL DAGEN

The next step to Smart Manufacturing

De Nederlandse Metaal Dagen vinden deze editie plaats van 15 t/ m 17 september 2021.

Laskar Puntlastechniek speelt al ruim 20 jaar in op de behoefte vanuit de markt op het gebied van weerstandlassen. Onze installaties zijn te vinden bij de hoogwaardige maakbedrijven in de metaalindustrie. Er moet steeds sneller, beter en slimmer geproduceerd worden door onze klanten om hun afnemers tevreden te houden.

De maakindustrie moet aan steeds strengere eisen voldoen, waarbij de productiekosten onder druk staan. We zoeken met onze klant naar een maatwerk oplossing gericht op hoge betrouwbaarheid en kosten efficiëntie. Om ook in de toekomst een rol van betekenis te kunnen blijven spelen zijn wij doorlopend bezig met innovatieve ontwikkelingen die hierop aansluiten. Hierbij kunt u denken aan verschillende meetsystemen op een puntlasmachine, projectielasmachine of stiftlasmachine voor het borgen van de juiste verbinding maar ook als controlefunctie om er zeker van te zijn dat alle lassen die op tekening staan ook gemaakt worden. Ook het doorzetten van een productietekening naar de CNC stiftlasinstallatie die vervolgens met grote nauwkeurigheid automatisch het lasproces uitvoert is hier een goed voorbeeld van.

Tijdens de Nederlandse Metaaldagen tonen wij de laatste stand van de weerstandlastechniek en komen graag in gesprek met bedrijven die verder willen op het gebied van weerstandlassen. We zullen presenteren hoe een oude en vertrouwde techniek juist nu als een volledig gecontroleerde productiemethode ingezet kan worden in de huidige markt en in de toekomst.

Het is bijna onmogelijk om niet geïnspireerd te raken bij een bezoek aan De Nederlandse Metaaldagen. Vanuit elke hoek krijgt u slimme en innovatieve oplossingen en inzichten aangereikt om uw processen te verbeteren en zo uw bedrijfsvoering naar het volgende niveau te tillen. Een onmisbaar evenement dus voor iedere professional in de metaal- en maakindustrie.

Datum:
15 t/m 17 september 2021

Locatie:
Brabanthallen ’s-Hertogenbosch
Diezekade 2
5222 AK ’s-Hertogenbosch
Stand: Hal 6_ D007

Openingstijden:
Woensdag 15 september: 10:00 tot 17:00 uur
Donderdag 16 september: 10:00 tot 21:00 uur
Vrijdag 17 september: 10:00 tot 17:00 uur

Laskar Puntlastechniek
Moerbei 6A, 3371 NZ
Hardinxveld-Giessendam, Nederland
Tel: +31 (0)850 06 78 50
E-mail: info@laskar-puntlastechniek.nl
https://www.laskar-puntlastechniek.com/

Wilt u meer informatie over deze beurs lees dan hier verder.


Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover? Graag vertellen we er alles over!

Neem vrijblijvend contact met ons op