Laskar Puntlastechniek

Onze Missie

Met onze kennis en ervaring leveren wij al ruim 20 jaar innovatieve oplossingen voor een betrouwbare weerstandlasverbinding aan de maakindustrie. Onze kracht ligt in een klantgerichte advisering bij het zoeken naar de passende oplossing in weerstandlassen, die aansluit op de laatste stand van de techniek. Wij streven naar een langdurige relatie met onze klanten en leveranciers.

Onze Visie

De maakindustrie moet aan steeds strengere eisen voldoen, waarbij de productiekosten onder druk staan. We zoeken met onze klant naar een maatwerk oplossing gericht op hoge betrouwbaarheid en kosten efficiëntie. Dit kan bestaan uit; scholing, onderhoud, revisie of het leveren van een nieuwe manuele- of geautomatiseerde installatie. Om aan te sluiten op de huidige wensen en eisen is door onze moderne productietechnieken geen nabewerking meer nodig en kan de verbinding in het proces gecontroleerd worden. De implementatie wordt gerealiseerd door een kundig team die de installatie, bedieningsinstructie en aftersales verzorgt.

Klanttevredenheid is voor ons een belangrijk speerpunt, we zijn er daarom ook trots op dat onze klanten ons waarderen met een 9.2 uit 10. Dit meten we onder klanten na het leveren van een machine of het uitvoeren van onderhoud of training.