Laskar Puntlastechniek
  • verzameling puntlasmoeren Laskar Puntlastechniek

Puntlasmoeren

Puntlasmoeren van Laskar Puntlastechniek

Ontdek ons assortiment met puntlasmoeren die specifiek wordt gebruikt voor puntlassen en speciaal geschikt is voor toepassingen met hoge kwaliteitseisen. Wij bieden een compleet assortiment dat in veel gevallen vanuit voorraad direct leverbaar is.

Het is essentieel om aandacht te besteden aan de kwaliteit van puntlasmoeren, omdat dit direct van invloed is op de kwaliteit en continuïteit van de verbindingen in uw producten.

Hoogste kwaliteit puntlasmoeren

Wij leveren puntlasmoeren in kwaliteit zoals de grote OEM’s (Original Equipment Manufacturers) wensen.

De eisen die men aan deze kwaliteit stelt, zijn strenger dan de DIN standaard. De OEM’s vereisen PPM-50 sortering, dit betekent dat er per product specificatie maximaal 50 producten buiten het tolerantieveld mogen vallen per 1.000.000 stuks. De DIN-standaarden, welke uit de handel te betrekken zijn, komen rechtstreeks uit de productielijn. Deze zijn meestal niet gereinigd en kunnen/mogen mispersingen (verschillende foutieve producten), spanen en extreme olieresten bevatten, wat hinder kan veroorzaken tijdens het lasproces of doorvoer in de toevoersystemen. Het toevoegen van sortering volgens PPM-50 ondervangt deze issues en vormt de basis voor een goed eindproduct.

Gecontroleerd en gesorteerd

Puntlasmoer Laskar Puntlastechniek

In de praktijk blijkt zelfs dat door onze manier van sorteren zelfs een PPM-0 kan worden gehaald, maar door tussenkomst van menselijke werkzaamheden kan deze PPM-0 niet worden gegarandeerd, vandaar PPM-50. Hierbij een overzicht waarop we de puntlasmoeren sorteren:

Onze producten zijn PPM-50 camera gesorteerd op:

  • Schroefdraad aanwezig JA/NEE
  • Vreemddelen
  • Hoogte
  • Sleutelwijdte
  • Lasnok aanwezig
  • Spaan/braam vrij zover optisch zichtbaar voor camera

Vertrouw op Laskar Puntlastechniek voor hoogwaardige puntlasmoeren die voldoen aan de strenge eisen van de maakindustrie. Bestel vandaag nog en profiteer van snelle levering en uitstekende klantenservice. Telefoonnummer +31 (0)850 – 06 78 50 of mail ons info@laskar-puntlastechniek.nl

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover?

Neem vrijblijvend contact met ons op