Laskar Puntlastechniek

Stiftlasmachines

Onze stiftlasmachines zijn gericht op het maken van een betrouwbare verbinding. Zo hebben we een complete machinelijn welke voorzien is van een meetsysteem. We meten of het stiftlaspistool goed is gepositioneerd, maar ook meten we de afsmelting van de stiftlasbout. Hiermee kunnen we de kwaliteit borgen, zonder alles te testen. Afhankelijk van de toepassing wordt gekozen voor condensator ontlading of het kortsluitboogprincipe.

Download hier onze brochure over stiftlassen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stiftlasmachines condensatorontlading

De condensator stiftlasmachines die wij leveren zijn gericht op betrouwbaar produceren. Alle varianten zijn leverbaar met het inventieve meetsysteem, waarmee we de kwaliteit kunnen borgen. De machines zijn leverbaar met een normaal handpistool, een pistool met automatische toevoer of een automatische stiftlaskop op een lastafel, als het een CNC of gerobotiseerde configuratie/toepassing betreft.

De machines zijn geschikt voor het lassen van rvs, staal en aluminium. De maximale plaatdikte is 4mm en de maximale stift diameter is Ø10. Graag vertellen we meer over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stiftlasmachines kortsluitboog

We beschikken over een complete serie kortsluitboog stiftlasmachines voor hoogwaardige en betrouwbare lasverbindingen. We zijn gespecialiseerd in toepassingen tot M16 stiftlasbouten. Afhankelijk van de toepassing is er een keuze uit pistolen met gasbescherming of met keramische ringen. Er is een range pistolen van compact tot varianten die geschikt zijn voor lange stiftlasbouten in grote maten. Ook kunnen we deze machines toepassen in een CNC opstelling of voor gerobotiseerd stiftlassen. Graag komen we met u in contact om af te stemmen welke configuratie past bij uw toepassing.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Stiftlas Praktijkvideo's

Opgeleverd project: Vasco

Slomo stiftlassen

Opgeleverd project: Holland Shielding Systems Stiftlassen