Laskar Puntlastechniek

Over Laskar Puntlastechniek

Met onze kennis en ervaring leveren wij al ruim 20 jaar maatwerk oplossingen aan de maakindustrie voor een betrouwbare weerstandlas verbinding. We zijn sterk in het vinden van de passende oplossing, dat is zowel voor de klant als voor ons winst.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Onze visie

De maakindustrie moet aan steeds strengere eisen voldoen, daarbij moet dit tegen lage kosten. Wij spelen hierop in door oplossingen te bieden die een hogen mate van betrouwbaarheid garanderen en we combineren dat met een kosten efficiƫnte oplossing door maatwerk te leveren. Zo is door onze moderne technieken vaak geen nabewerking nodig en wordt de verbinding direct gecontroleerd.

Klanttevredenheid is voor ons een belangrijk speerpunt, we zijn daarom ook trots dat onze klanten ons waarderen met een 9.2 uit 10. Dit meten we onder klanten na het leveren van een machine of het uitvoeren van onderhoud of training.

ONS TEAM BESTAAT UIT 12 SPECIALISTEN

Zo bestaat het team o.a. uit monteurs, technische ondersteuning, inkoop, verkoop en logistiek. Wij zijn uitsluitend actief op het gebied van weerstandlassen, dit maakt dat hier helemaal in thuis zijn. Heeft u vragen op het gebied van weerstandlassen wij staan graag voor u klaar!

Meer weten over ons team