Laskar Puntlastechniek
  • Actueel

Innovatieve stiftlaspistolen: kwaliteit – zelfs zonder ervaring!

Wij geloven sterk in de mogelijkheden van de maakindustrie. We begrijpen dat betrouwbaarheid en kwaliteit cruciaal zijn, en we zijn vastbesloten om daarin het verschil te maken. In een tijd waarin het vinden van ervaren vakmensen een uitdaging blijft, hebben we een oplossing ontwikkeld die daarop inspeelt.

Ons geavanceerde meetsysteem in stiftlaspistolen zorgt ervoor dat de kwaliteit van de stiftlasverbinding niet afhankelijk is van de ervaring van de operator. Met onze technologie kunt u hoogwaardige stiftlasverbindingen realiseren zonder dat een bediener met jarenlange ervaring vereist is.

innovatief-stiftlaspistool-stiftlassen-Laskar-Puntlastechniek

Het juiste stiftlasprogramma is zeer eenvoudig en middels één draaiknop in te stellen. Bovendien controleert ons systeem niet alleen de correcte plaatsing van het stiftlaspistool, maar ook of de stiftlasbout de juiste lengte heeft. Dit garandeert dat er niet wordt gelast met de verkeerde bout. Direct na het lassen wordt de afsmelting van de bout gemeten, wat resulteert in een uiterst betrouwbaar eindproduct, zowel voor u als voor uw klanten.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover?

Neem vrijblijvend contact met ons op