Laskar Puntlastechniek

Laskar Puntlastechniek kijkt uit naar Technishow 2022

Laskar Puntlastechniek is al ruim 20 jaar actief op het gebied van weerstandlassen. Met onze kennis en ervaring in dit vakgebied zijn we dagelijks bezig om onze producten en diensten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de vragen en behoeften vanuit de markt.

We kijken ernaar uit om dit jaar eindelijk weer onze producten te kunnen tonen op de Technishow. We hebben veel nieuws te vertellen. Het Laskar-Puntlastechniek team staat graag voor u klaar (hal 7 – stand 07.E048)!

Puntlassen met cobot

We demonstreren een cobotcel die een draadproduct zal puntlassen. De cobot zal geautomatiseerd samenwerken met een Tecna inverter puntlasmachine. De puntlasmachine is voorzien van een hoogwaardige inverter stroombron die zorgt voor een constant goed lasbeeld. De positiesensor op de puntlasmachine controleert of de samensmelting van het product juist is. Zo borgen we het lasproces en staan we garant voor de betrouwbare verbinding.

Introductie REWIGO; DE innovatie in weerstandlassen

Tijdens de Technishow  introduceren we onze Rewigo puntlasmachines. Deze nieuwe generatie puntlasmachines is ontwikkeld om maximaal aan te sluiten op de klantwensen voor nu en in de toekomst. De Rewigo puntlasmachines zijn voorzien van een moderne puntlasbesturing met touchscreen. Daarnaast zijn er meerdere opties om de kwaliteit van het lasproces te borgen. Zo is er een producten telfunctie die ervoor zorgt dat er geen puntlassen ‘vergeten’ kunnen worden. We laten u graag kennismaken met deze innovatieve puntlasmachines. Met de Rewigo puntlasmachines zijn we voorbereid om de digitaliseringsmogelijkheden van Industry 4.0 invulling te geven.

Stiftlassen met kwaliteitsborging

We zullen tijdens de Technishow demonstraties verzorgen met onze stiftlasmachines. Deze stiftlasmachines zijn voorzien van een meetsysteem om het proces te monitoren en de kwaliteit van de verbinding te borgen. Zo kunt u er zeker van zijn dat stiftlassen een betrouwbaar proces is. Er worden stiftlasmachines getoond voor handmatig gebruik, handmatig gebruik met automatische toevoer van stiftlasbouten, maar ook een CNC stiftlasinstallatie. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden met onze stiftlasmachines of installaties.

Micro puntlassen met Harms & Wende

Per 2022 zijn we de samenwerking aangegaan met Harms & Wende. Deze Duitse fabrikant, bekend van de puntlas besturingen en inverters, heeft ook hoogwaardige oplossingen voor micro-puntlassen. We zullen deze micro-puntlasmachine tonen tijdens de Technishow en kijken graag met u naar de toepassingen hiervoor.

Registreer nu hier voor gratis toegang!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover? Graag vertellen we er alles over!

Neem vrijblijvend contact met ons op