Laskar Puntlastechniek

Laskar Puntlastechniek; D2M in Kortrijk!

Laskar Puntlastechniek is al ruim 20 jaar actief op het gebied van weerstandlassen. Met onze kennis en ervaring in dit vakgebied zijn we dagelijks bezig om onze producten en diensten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de vragen en behoeften vanuit de markt.

We kijken ernaar uit om dit jaar weer onze producten te kunnen tonen op Design tot Manufacturing – D2M, voorheen Prototyping-MNE. Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare verbinding voor uw product? Graag denken we met u mee.

Bent u klaar voor de toekomst op weerstandlasgebied?
Het Laskar-Puntlastechniek team wel! (hal 4- stand 499)!

Introductie REWIGO; DE innovatie in weerstandlassen

Tijdens de D2M introduceren we onze Rewigo puntlasmachines. Deze nieuwe generatie puntlasmachines is ontwikkeld om maximaal aan te sluiten op de klantwensen voor nu en in de toekomst. De Rewigo puntlasmachines zijn voorzien van een moderne puntlasbesturing met touchscreen. Daarnaast zijn er meerdere opties om de kwaliteit van het lasproces te borgen. Zo is er een producten telfunctie die ervoor zorgt dat er geen puntlassen ‘vergeten’ kunnen worden. We laten u graag kennismaken met deze innovatieve puntlasmachines. Met de Rewigo puntlasmachines zijn we voorbereid om de digitaliseringsmogelijkheden van Industry 4.0 invulling te geven.

Stiftlassen met kwaliteitsborging

We zullen tijdens de D2M stiftlasdemonstraties verzorgen. Onze stiftlasmachines zijn voorzien van een meetsysteem om het proces te monitoren en de kwaliteit van de verbinding te borgen. Zo kunt u er zeker van zijn dat stiftlassen een betrouwbaar proces is. Er worden stiftlasmachines getoond voor handmatig gebruik en handmatig gebruik met automatische toevoer van stiftlasbouten. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden met onze stiftlasmachines of -installaties.

Registreer nu hier voor gratis toegang!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover? Graag vertellen we er alles over!

Neem vrijblijvend contact met ons op