Laskar Puntlastechniek

Laskar Puntlastechniek; Welding Week 2022

Laskar Puntlastechniek is ruim 20 jaar actief in weerstandlastechniek. We kijken ernaar uit om tijdens de Welding Week onze nieuwste punt- en stiftlasmachines te kunnen presenteren. Weerstandlastechniek is een techniek dat al jaren staat voor snel, reproduceerbaar en kosteneffectief. Wij zullen met ons team de nieuwste ontwikkelingen op dit vakgebied hier presenteren.

Nieuwe ontwikkelingen

Het borgen van een betrouwbare verbinding is voor ons en onze klanten een speerpunt. Daarnaast zijn connectiviteit en het loggen van lasdata steeds belangrijker. Daarom zijn onze nieuwste machines klaar om samen te werken met robots en cobots, kan de klant op afstand data loggen en lasprogramma’s aanpassen. Zo sluiten onze machines optimaal aan bij de wensen van onze klanten.

Onze REWIGO puntlasmachines zijn klaar voor nu en de toekomst. De REWIGO puntlasmachines hebben een dynamische werkmodus voor een zeer constant lasresultaat en ook zijn alle data te loggen. De telfunctie, die controleert of alle verbindingen gemaakt zijn, kan het verschil maken voor u. We zullen onze REWIGO puntlasmachines presenteren tijdens de Welding Week en vertellen u er dan graag alles over.

De Tecna puntlasmachines, die we al jaren verkopen, staan ook voor hoogwaardige laskwaliteit. De Tecna puntlasmachines zijn leverbaar in zeer veel varianten en uitvoeringen, zo is er altijd een passende oplossing voor u. Tijdens de Welding Week zullen we zowel stationaire puntlasmachines alsook de Tecna puntlastangen presenteren. Graag kijken we samen met u welke oplossing past bij uw vraagstuk.

We zullen ook demonstraties geven met onze stiftlasmachines die voorzien zijn van een meetsysteem. Het meetsysteem controleert vóór en tijdens het lassen of aan alle voorwaarden voor een betrouwbare verbinding is voldaan. Waar dit in het verleden een kritisch proces kon zijn, hebben we met dit meetsysteem deze verbindingstechniek naar een hoger niveau gebracht. We hopen u te ontmoeten tijdens één van de demonstraties en vertellen u dan graag over de mogelijkheden.

Bent u klaar voor de toekomst op het gebied van weerstandlassen? Het Laskar Puntlastechniek team wel!

Registreer nu hier voor gratis toegang!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover? Graag vertellen we er alles over!

Neem vrijblijvend contact met ons op