Laskar Puntlastechniek
  • Actueel

Publieksprijs Scale Innovation Award 2023 gewonnen!

Maandag 13 maart 2023 vond de feestelijke uitreiking plaats van de Scale Innovation Award 2023 in de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht, georganiseerd door Scale | Smart Campus Leerpark.

Deze award wordt uitgereikt om innovatie in de regio een podium te geven, te stimuleren en innovatieve bedrijven met elkaar te verbinden. De verschillende categorieën zijn: Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg en Human Capital.

Ons innoverende productie beheersysteem DSPS won de publieksprijs.

DSPS staat voor digital spotwelding production system. DSPS is een uitbreiding op de nieuwe puntlasbesturing van onze Rewigo punt- en projectielasmachines.

Met onze innovatieve productie controlesysteem bieden wij de gebruiker een betrouwbaar puntlasproces en ontzorgen we de bediener. De kwaliteit van het eindproduct is niet meer afhankelijk van de bediener. Alle productie- en procesgegevens worden geanalyseerd en geregistreerd waarmee we een brug slaan tussen het fysieke puntlasproces en de digitale wereld van Industrie 4.0.

Natuurlijk willen we ook de andere winnaars Coffee Based (1e prijs) en Klink Drone Inspecties B.V. (waarderingsprijs voor kansrijke startup) van harte feliciteren.

Meer weten over onze innovatie? Neem contact met ons op tel: +31 (0)850 06 78 50 e-mail: info@laskar-puntlastechniek.nl.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover?

Neem vrijblijvend contact met ons op