Laskar Puntlastechniek
  • Actueel

Puntlasmachine als volledige productieplaatsinrichting

Laskar Puntlastechniek heeft recentelijk een maatwerk puntlasmachine opgeleverd als volledige productieplaatsinrichting voor een vooraanstaande Belgische producent van elektrisch schakelmateriaal!

Bij Laskar Puntlastechniek gaan we verder dan alleen het leveren van puntlasmachines. We hebben de wensen van onze klant geïntegreerd in een elektrisch – in hoogte verstelbare – werkplek, compleet met geïntegreerde logistiek voor de aan- en afvoer van de producten.

Wat ons onderscheidt? We begrijpen dat elk product uniek is. Daarom hebben we gezorgd voor een Poka Yoke ontwerp met 7 verschillende productuitvoeringen. Met ons snelwisselsysteem voor productopname kan onze klant efficiënt schakelen tussen verschillende productvarianten.

Bij Laskar Puntlastechniek streven we naar innovatie en klanttevredenheid. Onze aangepaste oplossingen gaan verder dan de standaard puntlasmachines en bieden een complete productieplaatsinrichting die voldoet aan de specifieke behoeften van onze gewaardeerde klanten.

Interesse in het optimaliseren van uw productieproces? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe Laskar Puntlastechniek uw productie naar een hoger niveau kan tillen! Bel ons: +31 (0)850 06 78 50 of mail ons: info@laskar-puntlastechniek.nl

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover? Graag vertellen we er alles over!

Neem vrijblijvend contact met ons op