Laskar Puntlastechniek
  • Actueel

Puntlassen op moeilijk bereikbare plekken

Onze klant, TIZ Klimaat & Koudetechniek B.V. in Rijssen, was op zoek naar een puntlasmachine die ook op lastig te bereiken posities kan puntlassen. Hiervoor hebben wij een Tecna puntlasmachine (type 4648N) aangepast met een speciale slanke onderarm, welke wij voorzien hebben van een duurzame isolatie die beschadigingen aan het product tegengaat. Deze oplossing is perfect voor het puntlassen op lastige plekken, waardoor de werkzaamheden efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Soepel en probleemloos lassen

Een andere handige eigenschap is de wateraansluiting, voor de koeling van de onderarm en elektrode, die zich in de machine bevindt. Dit betekent dat het product eenvoudig om de arm geplaatst kan worden, zonder dat de waterslangen en koppelingen hierbij in de weg zitten. Dit zorgt ervoor dat er soepel en probleemloos gelast kan worden met deze puntlasmachine.

99 lasprogramma’s

De puntlasbesturing van deze machine is in staat om 99 lasprogramma’s op te slaan. Hierdoor kan gemakkelijk geschakeld worden tussen verschillende lasprogramma’s, afhankelijk van de specifieke vereisten van het project. Dit maakt de puntlasmachine uiterst veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan toepassingen.

We vinden het fijn dat we TIZ Klimaat & Koudetechniek de juiste oplossing voor hun puntlasbehoeften hebben kunnen bieden en kijken uit naar verdere samenwerkingen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van deze Tecna puntlasmachine of wilt u meer weten over onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via tel.nr. +31 (0)850 – 06 78 50 of stuur een e-mail naar info@laskar-puntlastechniek.nl. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de beste oplossingen op het gebied van weerstandlastechniek.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover? Graag vertellen we er alles over!

Neem vrijblijvend contact met ons op