Laskar Puntlastechniek
  • Actueel

Tecna  type 3321 opgeleverd bij Gebroeders Meijer Luchttechniek

Gebroeders Meijer, gevestigd in De Wilp, is totaalleverancier van luchttechnische installaties en is al meer dan 60 jaar actief in de lucht- en klimaattechniek. Ze beschikken over een eigen productielocatie.

De Tecna puntlastang die wij aan hen hebben geleverd, is uitermate geschikt voor industriële toepassingen. Het is voorzien van niet één, maar twee balancers voor optimaal  gebruiksgemak voor de bediener.

Door de robuuste bouwstijl is deze puntlastang breed toepasbaar en in deze situatie uitermate geschikt voor het lassen van verzinkt materiaal. De puntlastang zorgt voor sterke en betrouwbare lasverbindingen op dit specifieke materiaal.

We hebben niet alleen de puntlastang geleverd, maar ook een uitvoerige scholing verzorgd voor het team bij Gebroeders Meijer Luchttechniek. We willen er zeker van zijn dat onze klanten het maximale potentieel uit onze apparatuur kunnen halen en optimaal kunnen profiteren van de mogelijkheden die het biedt.

We willen graag Gebroeders Meijer Luchttechniek bedanken voor het vertrouwen in onze producten en diensten.

Ontdek de voordelen van onze puntlasapparatuur voor uw bedrijf! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie via info@laskar-puntlastechniek.nl of telnr. 0850 – 06 78 50.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover? Graag vertellen we er alles over!

Neem vrijblijvend contact met ons op